Kdo smo?

Smo predvsem navdušeni ljubitelji čajev, ki smo na neki točki začeli razumeti, kaj pravzaprav pomeni vsakodnevno uživanje čaja za povprečnega človeka. V poplavi nezdravih pijač in prehrane smo stopili skupaj in se odločili, da trgu na prijazen način ponudimo in predstavimo bogato izbiro, ki bo sprostila in navdušila s svojo raznovrstnostjo.

Naše poslanstvo je deliti užitke in koristi za zdravje, ki jih prinašajo čaji. Edinstvena sinergija spletne trgovine, povezane z našo veleprodajno trgovino in skupnostjo ljubiteljev čajev poleg izdelkov omogoča tudi delitev izkušenj s področja kulture pitja čaja pri nas.

Odločitev za našo dejavnost ni bila težka, ker se zavedamo, da imajo čaji izjemne lastnosti, ki dokazano vplivajo na naše počutje in zdravje. Boj proti različnim bolečinam, tesnobi, slabemu počutju, vnetjem, nečisti koži in odvečnim kilogramom predstavlja le drobec koristi, ki jih prinese vsakodnevna skodelica izbranega čaja.

Želimo si, da bi se čim več ljudi zavedalo teh koristi in bi vse večji meri pričeli z uživanjem pijače, ki ima že več tisočletno tradicijo.

 

Od kod ime Chatay?

Kot vsako podjetje smo tudi mi razmišljali o imenu, ki predstavlja naše bistvo, hkrati pa je kratko, jedrnato in zapomljivo. Ker je zibelka čaja Kitajska, smo se odločili za Chatay. Poparek čajevih listov ima le dve različici, obe pa izvirata prav s Kitajske. Zapišeta se z isto pismenko, ki se na severovzhodu Kitajske izgovarja cha [ča], na jugu pa té oz. tay [tæj].

 

Naša ponudba

Trenutno imamo v ponudbi okrog 70 vrst čajev različnih pakiranj oz. količin, med katerimi vsak lahko najde pravega zase. Čaje blagovne znamke Chatay dobavljamo od dobaviteljev
iz različnih območij po Evropi in svetu in na ta način zagotavljamo izjemno raznolikost. Ne glede na to, ali ste pravi poznavalci ali pa se z vrstami čajev šele spoznavate, nad široko paleto ne boste razočarani. Izbirate lahko med pristnimi, pravimi čaji – npr. močni črni, žlahtni zeleni, nadvse cenjeni matcha, zdravilni oolong, intenvzivni pu erh in še več. Ponujamo pa tudi bolj lahkotne, aromatizirane, sadne, rooibos ali zeliščne čaje.

V naši bogati ponudbi lahko najdete tudi pripomočke za pripravo čaja – čajnike, cedila, skodelice, sete.

 

Zakaj izbrati nas?

Ker se zavedamo, da je ponudba čajev na našem tržišču kar precejšnja, nas poleg še bolj bogate in raznolike ponudbe odlikuje dejstvo, da se posvečamo vsaki stranki individualno. Kot je poseben vsak čajev list, je posebna tudi vsaka naša stranka. Ne glede na to, ali ste fizična oseba ali veliko podjetje, 100% se bomo posvetili vašim željam in potrebam ter vam tudi z veseljem svetovali.

 

Predvsem smo ponosni na našo posebno ponudbo, v okviru katere lahko po predhodnem naročilu stranki ponudimo tudi čaje, ki niso v redni ponudbi. Tako lahko po dogovoru gostinskim lokalom, barom ali restavracijam ponudimo še bolj raznovrstno izbiro, kjer imajo na voljo več kot 500 različnih vrst čajev.

Zagotavljamo izvrstno kakovost, konkurenčne cene, predvsem pa uživanje ob pitju naših skrbno izbranih čajev.